Fisa medicala permis auto, in regim de urgenta | De la 145 Lei

O SINGURA DEPLASARE, O SINGURA LOCATIE!

FISA MEDICALA PERMIS AUTO SE ELIBEREAZA PE LOC, IN ACEEASI ZI, LA PRETUL DE 145 RON !

fisa auto

 Vesti bune pentru soferi!!! Cel mai bun raport calitate pret pentru fisa medicala auto, rapiditate si dedicare maxima!
Centrul Medical Standard Med ofera cel mai bun pret pentru fisa auto in conditii de maxima eficienta si calitate! Datorita dorintei noastre de a veni in intampinarea beneficiarilor, am redus pretul si timpul de executie a analizelor medicale pentru obtinere sau reinnoire permis auto (in medie 1 ora si 15 minute).
Vino la noi, iti incheiem fisa pentru preschimbare permis auto categoriile A sau B in maxim o ora si jumatate de la completarea formularelor, iar daca nu ne tinem de cuvant, iti returnam 50% din pretul platit. E mai mult decat sa promitem. Corect?
Si asta nu e tot! Toti cei care isi efectueaza analizele medicale pentru permisul auto si de portarma la noi, beneficiaza de 20 RON reducere din pretul de lista, la orice consultatie medicala in cadrul clinicii.
Prezenta concomitenta a medicilor pentru toate cele 6 specialitati cuprinse in certificatul medical, dedicatia si amabilitatea personalului, cat si obiectivul nostru de a deveni emblema de profesionalism in sectorul fiselor, avizelor si certificatelor medicale reprezinta motivatia pentru care beneficiarii ne solicita si ne apreciaza serviciile.
De asemenea, un alt atu in afara pretului, este si rapiditatea completarii si incheierii tuturor documentelor antemergatoare si finale necesare obtinerii sau preschimbarii permisului auto.
Si nu in ultimul rand, va informam ca am adaugat in programul pentru certificate medicale si ziua de miercuri dimineata, din dorinta de a acoperi cat mai mult solicitarile dumneavoastra.

 STANDARD MED este autorizata pentru efectuarea cu maximum de eficienta a tuturor examinarilor medicale clinice si paraclinice, inclusiv avizarea psihologica, prevazute de lege in vederea eliberarii fisei medicale permis auto:

– in cazul persoanelor care doresc sa urmeze cursurile scolii de soferi - aviz medical obtinere permis auto cu aviz psihologic;

– pentru persoanele cu permis auto expirat sau care trebuie reinnoit - analize medicale preschimbare permis auto fara aviz psihologic;

– persoanelor care au permisul anulat sau suspendat pentru diverse abateri - certificat medical redobandire permis auto cu aviz psihologic.

La finalul consultatiilor, beneficiarul serviciilor medicale va primi avizul medical, incheiat de catre medicul coordonator, fiind necesara doar o singura deplasare. 

In cazul in care doriti vizarea de catre medicul dumneavoastra de familie a fisei medicale preschimbare permis de conducere, modelul tip AB il puteti descarca de aici: - <<Descarca fisa auto tip AB>>.

Potrivit legislatiei in vigoare, examinarea medicala in vederea obtinerii permisului de conducere si intocmirii certificatului medical, se efectueaza in scopul depistarii afectiunilor care ar contraindica aptitudinea de a conduce autovehicule, conducatorul auto fiind obligat la examinari medicale ori de cate ori efectueaza reinnoire permis auto (analize permis de conducere).


Analizele medicale pentru obtinere permis auto si pentru preschimbare permis de conducere sunt valabile la nivel national, pentru toti solicitantii, atat cei cu domiciliul in Bucuresti, cat si in perimetrul altor judete.


FISA MEDICALA PERMIS AUTO

Trebuie depusa in termen de 6 luni de la efectuarea analizelor medicale, acesta fiind intervalul de valabilitate a examinarilor medicale. Certificatul medical nu se elibereaza in cazul existentei unor tulburari grave, precum: abuz si dependenta de alcool, epilepsie, tulburari psihice majore, retard mental, alte afectiuni neurologice sau neuropsihice grave sau boli care afecteaza semnificativ vederea, auzul, locomotia etc. Vezi norme minime privind aptitudinile necesare conducerii autovehiculului Ordinul 1162/2010.

In vederea completarii CERTIFICATULUI MEDICAL PERMIS AUTO, in cadrul centrului medical STANDARD MED veti beneficia de urmatoarele avantaje:

Se vor efectua toate examinarile clinice necesare pe specialitati medicale, conform prevederilor legislative in vigoare (Medicina interna, ORL, Oftalmologie, Ortopedie/Chirurgie, Neurologie, Psihiatrie) in aceeasi zi, medicii fiind prezenti in acelasi interval orar;

Se va efectua de asemenea si examinarea psihologica dupa caz, in urma careia vi se va elibera avizul psihologic in aceeasi zi si in cadrul aceluiasi interval orar cu celelalte specialitati medicale, beneficiarii trecand prin rotatie la toate cabinetele medicale, inclusiv la evaluarea psihologica;

Certificatul medical permis auto va fi incheiat in aceeasi zi de catre medicul coordonator al clinicii si va avea stampila institutiei, autorizata de catre Directia de Sanatate Publica si Politia Rutiera, pacientul primind la finalul consultatiilor certificatul medical complet.

Toate formularele tip prevazute de lege, cu evaluarile medicale se gasesc la receptie, pacientii trebuind sa se prezinte cu urmatoarele documente:

- Buletin / Carte de identitate

- Fisa de scolarizare – in cazul in care aceasta exista (perntru obtinerea permisului auto)

- Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze ca solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fisa pentru permisul auto la punctul B) in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie

- Scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea daca solicitantul este apt pentru a conduce (in cazul bolnavilor de diabet)

- Ochelari de vedere (daca e cazul).

Pentru orice alte detalii sau pret pentru preschimbare permis, consultati sectiunea: Tarife si programari.

Pentru preschimbarea permisului de conducere (expirat, deteriorat, schimbat nume, etc.) trebuiesc depuse la Politie urmatoarele:

- Fisa medicala auto eliberata de noi;

- Dovada taxa permis auto 68 RON (se achita la trezorerie, posta sau la Politie Pipera);

- Cartea de identitate si permisul auto in original.

 Rezervare preschimbare/duplicate permise romanesti - Bucuresti v1.0.3

Incepand cu data de 01.11.2017 drpciv va trimite, la cerere, permisele de conducere pentru cetatenii din bucuresti si Ilfov prin serviciul de curierat al postei romane in maxim 2 zile lucratoare.

Programul de lucru cu publicul pentru depunerea dosarelor in vederea eliberarii permiselor:

Luni - Vineri intre 8.00 - 19.00

Program fisa auto:

Luni, Marti si Joi 15.30 - 18.15 (ultima programare)

Miercuri si Vineri 09.00 - 11.15 (ultima programare)

Cu programare in prealabil.