Analize fisa medicina muncii Bucuresti ❤️ Pret avantajos

O SINGURA DEPLASARE, O SINGURA LOCATIE!

medicina munciiServiciile de medicina muncii au ca obiectiv principal preventia, diagnosticul si managementul bolilor profesionale, a accidentelor de munca, precum si promovarea sanatatii si cresterea productivitatii angajatilor. Complexitatea crescanda a societatii moderne necesita trendul catre evaluari medicale specifice, cu scopul rezolvarii tuturor problemelor de expunere la noxe profesionale variate si probleme de ergonomie a muncii.

In conformitate cu legislatia in vigoare (Legea 53/2003 – Codul muncii cu modificarile ulterioare; Legea 319/2006 – Legea sanatatii si securitatii in munca; HG 1425 pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a prevederilor legii 319/2006; HG 355/2007 privind supravegherea sanatatii lucratorilor, modificata si completata prin HG37/2008 si prin Hotararea de Guvern 1169/2011), angajatorul are obligatia de a asigura securitatea si sanatatea angajatilor in toate aspectele legate de munca. Medicina muncii este o componenta importanta din managementul riscului profesional, oferind consultanta angajatorilor privind modalitatile de evitare a factorilor de risc profesional.

 

Tipuri de servicii de medicina muncii (Bucuresti)

 

Standard Med va pune la dispozitie servicii medicale personalizate, examinari clinice bazate pe promptitudine si profesionalism, propunand angajatorilor urmatoarele optiuni:

 • Standard – conform cerintelor minimale legale pentru fiecare profesie, in acord cu fisa postului si organigrama, in functie de tipul de activitate si numarul beneficiarilor, cu plata in urma finalizarii controalelor medicale;
 • Standard Clasic – abonament lunar, cost fix, pentru firmele cu fluctuatie mare de personal si angajari frecvente;
 • Abonament Standard Plus – care pot include, optional, in afara examinarilor medicale obligatorii, si servicii medicale conexe, stabilite de comun acord cu beneficiarul.

 

Ne adaptam cerintelor dumneavoastra!

 

Ne adaptam cerintelor dumneavoastra! Toate optiunile presupun flexibilitate, calitate si eficienta, respectandu-se legislatia actuala, oferind certitudinea unor servicii complete, reglementate printr-un contract tip, mentinandu-se la zi documentatia medicala a fiecarui angajat (dosar medical, fise de aptitudine, concluzii si recomandari ale medicului, raportari periodice, consultanta in domeniu). De asemenea, controalele periodice vor fi efectuate la sediul companiei, in baza unei programari prealabile a angajatilor, de comun acord, urmand ca solicitarile punctuale pentru controlul medical la angajare sa fie efectuate la sediul clinicii Standard Med.

Pentru fiecare angajat se ofera si posibilitatea de inscriere la medicul de familie al clinicii, beneficiind de numeroase avantaje. De asemenea, in functie de solicitari se ofera reduceri la consultatiile private din cadrul clinicii, pentru specialitatile: ORL, Oftalmologie, Neurologie, Psihiatrie, Medicina interna, Ortopedie, Psihologie.

Analizele de medicina muncii presupun, in functie de specificul locului de munca al angajatilor si factorii de risc implicati (lucrul la inaltime, lucrul in tura de noapte, functii de conducere, cadre didactice, conducator auto, personal hotelier, personal din domeniul alimentar, agent securitate etc.), examinari medicale de specialitate (oftalmologie, psihiatrie, examen psihologic sau psihiatric etc.) si, dupa caz, investigatii (analize) paraclinice si de laborator, conform fisei de identificare a factorilor de risc profesional.

 

Control medical medicina muncii Bucuresti

 

In cadrul clinicii Standard Med, serviciile medicale de medicina muncii includ:

 • Controlul medical la angajare;
 • Controlul medical periodic (conform periodicitatii prevazute de lege);
 • Control medical la reluarea activitatii (concediu de odihna, concediu maternal);
 • Control medical de adaptare la schimbarea locului de munca;
 • Control medical in caz de expuneri exceptionale;
 • Control medical la cerere, in caz de suspiciune de boala profesionala.

 

In urma evaluarilor medicale, atat angajatul, cat si angajatorul vor fi informati si consiliati asupra rezultatelor evaluarilor, rezultat inclus si in fisa de aptitudine (apt/inapt; apt cu recomandari pentru postul ocupat), oferindu-se recomandari si solutii pentru fiecare situatie aparuta.

In cazul in care doriti o oferta personalizata pentru serviciile de medicina muncii, va rugam sa ne scrieti, avand grija sa ne furnizati urmatoarele detalii:

 • Compania pentru care doriti serviciile de medicina muncii, domeniul de activitate;
 • Numarul persoanelor beneficiare – cu functiile aferente;
 • Sediul companiei sau/si, dupa caz, punctele de lucru la care va trebui sa ne deplasam.

De asemenea, va stam la dispozitie cu orice alte detalii despre servicii si analize medicina muncii, pret, durata etc.