Fisa medicala permis auto, regim de urgenta ➡️ Doar 160 Lei

O SINGURA DEPLASARE, O SINGURA LOCATIE!

FISA MEDICALA PERMIS AUTO SE ELIBEREAZA PE LOC,

 

PRET: 160 RON 180 RON!

 

fisa auto

Vesti bune pentru soferi!!! Cel mai bun raport calitate pret pentru fisa medicala auto, rapiditate si dedicare maxima!

Centrul Medical Standard Med ofera cel mai bun pret pentru fisa auto in conditii de maxima eficienta si calitate! Datorita dorintei noastre de a veni in intampinarea beneficiarilor, am redus pretul si timpul de executie a analizelor medicale pentru obtinere sau reinnoire permis auto (in maxim 60 de minute).

Vino la noi, iti incheiem fisa pentru preschimbare permis auto categoriile A sau B in maxim o ora de la completarea formularelor, iar daca nu ne tinem de cuvant, iti returnam 50% din pretul platit. E mai mult decat sa promitem. Corect?

Si asta nu e tot! Toti cei care isi efectueaza analizele medicale pentru permisul auto si de portarma la noi, beneficiaza de 20 RON reducere din pretul de lista, la orice consultatie medicala ulterioara in cadrul clinicii.

Prezenta concomitenta a medicilor pentru toate cele 6 specialitati cuprinse in certificatul medical, dedicatia si amabilitatea personalului, cat si obiectivul nostru de a deveni emblema de profesionalism in sectorul fiselor, avizelor si certificatelor medicale reprezinta motivatia pentru care beneficiarii ne solicita si ne apreciaza serviciile.

De asemenea, un alt atu in afara pretului, este si rapiditatea completarii si incheierii tuturor documentelor antemergatoare si finale necesare obtinerii sau preschimbarii permisului auto.

Si nu in ultimul rand, va informam ca am adaugat in programul pentru certificate medicale si ziua de miercuri dimineata, din dorinta de a acoperi cat mai mult solicitarile dumneavoastra.

STANDARD MED este autorizata pentru efectuarea cu maximum de eficienta a tuturor examinarilor medicale clinice si paraclinice, inclusiv avizarea psihologica, prevazute de lege in vederea eliberarii fisei medicale permis auto:

-> in cazul persoanelor care doresc sa urmeze cursurile scolii de soferi - aviz medical obtinere permis auto;

-> pentru persoanele cu permis auto expirat sau care trebuie reinnoit - analize medicale preschimbare permis auto fara aviz psihologic;

-> persoanelor care au permisul anulat sau suspendat pentru diverse abateri - certificat medical redobandire permis auto.

La finalul consultatiilor, beneficiarul serviciilor medicale va primi avizul medical, incheiat de catre medicul coordonator, fiind necesara doar o singura deplasare. 

In cazul persoanelor care preschimba permis grupa II (cat. C, D, Tr, Tv) in care doriti vizarea de catre un medic pneumolog a fisei medicale preschimbare permis de conducere, modelul tip AB il puteti descarca de aici:

https://www.fisamedicala.info/CMS/content/FISA_AUTO.pdf

Potrivit legislatiei in vigoare, examinarea medicala in vederea obtinerii permisului de conducere si intocmirii certificatului medical, se efectueaza in scopul depistarii afectiunilor care ar contraindica aptitudinea de a conduce autovehicule, conducatorul auto fiind obligat la examinari medicale ori de cate ori efectueaza reinnoire permis auto (analize permis de conducere).


Analizele medicale pentru obtinere permis auto si pentru preschimbare permis de conducere sunt valabile la nivel national, pentru toti solicitantii, atat cei cu domiciliul in Bucuresti, cat si in perimetrul altor judete.


FISA MEDICALA PERMIS AUTO

Trebuie depusa in termen de 6 luni de la efectuarea analizelor medicale, acesta fiind intervalul de valabilitate a examinarilor medicale. Certificatul medical nu se elibereaza in cazul existentei unor tulburari grave, precum: abuz si dependenta de alcool, epilepsie, tulburari psihice majore, retard mental, alte afectiuni neurologice sau neuropsihice grave sau boli care afecteaza semnificativ vederea, auzul, locomotia etc. Vezi norme minime privind aptitudinile necesare conducerii autovehiculului Ordinul 1162/2010.

In vederea completarii CERTIFICATULUI MEDICAL PERMIS AUTO, in cadrul centrului medical STANDARD MED veti beneficia de urmatoarele avantaje:

Se vor efectua toate examinarile clinice necesare pe specialitati medicale, conform prevederilor legislative in vigoare (Medicina interna, ORL, Oftalmologie, Ortopedie/Chirurgie, Neurologie, Psihiatrie) in aceeasi zi, medicii fiind prezenti in acelasi interval orar;

Certificatul medical permis auto va fi incheiat in aceeasi zi de catre medicul coordonator al clinicii si va avea stampila institutiei, autorizata de catre Directia de Sanatate Publica si Politia Rutiera, pacientul primind la finalul consultatiilor certificatul medical complet.

Toate formularele tip prevazute de lege, cu evaluarile medicale se gasesc la receptie, pacientii trebuind sa se prezinte cu urmatoarele documente:

- Buletin / Carte de identitate

- Fisa de scolarizare – in cazul in care aceasta exista (perntru obtinerea permisului auto)

- Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze daca pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie

- Scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea daca solicitantul este apt pentru a conduce (in cazul bolnavilor de diabet tip I)

- Ochelari de vedere (daca e cazul).

Pentru orice alte detalii sau pret pentru preschimbare permis, consultati sectiunea: Tarife si programari.

Pentru preschimbarea permisului de conducere (expirat, deteriorat, schimbat nume, etc.) trebuiesc depuse la Politie urmatoarele:

- Fisa medicala auto eliberata de noi;

- Dovada taxa permis auto 89 RON (se achita la trezorerie, posta sau la Politie Pipera);

- Cartea de identitate si permisul auto in original.

 Rezervare preschimbare/duplicate permise romanesti - Bucuresti v1.0.3

Cat costa fisa medicala pentru permisul auto?

Vesti bune pentru soferi! Fisa medicala necesara pentru permisul auto costa numai 160 RON 180 RON la Centrul Medical Standard Med! Este cel mai bun raport calitate-pret, in conditii de maxima seriozitate si profesionalism din partea angajatilor – atat medici, cat si restul personalului.

In cat timp se elibereaza fisa medicala pentru permisul auto?

Fisa medicala necesara pentru permisul auto se elibereaza pe loc, in aceeasi zi. Mai mult decat atat, la Centrul Medical Standard Med, daca fisa pentru preschimbare permis auto categoriile A si B nu este gata in maximum o ora de la completarea formularelor, vei primi inapoi 50% din pretul platit!

Care sunt actele necesare pentru fisa medicala permis auto?

Actele necesare pentru fisa medicala permis auto sunt: buletin/carte de identitate, fisa de scolarizare, adeverinta de la medicul de familie (daca pacientul are boli cronice), scrisoare medicala de la medicul diabetolog (in cazul pacientilor cu diabet de tip I) + ochelari de vedere (daca este cazul).

Care sunt investigatiile efectuate?

Investigatiile medicale se efectueaza in aceeasi zi, in acelasi interval orar, si sunt urmatoarele: medicina interna, ORL, oftalmologie, ortopedie/chirurgie, neurologie, psihiatrie..

Care este programul clinicii?

Clinica Medicala Standard Med functioneaza dupa urmatorul program pentru efectuarea fisei auto: luni, marti si joi intre orele 14.15 si 18.30 (sau pana la ultima programare) si miercuri si vineri intre orele 9.00 si 12.30 (sau pana la ultima programare).

In ce situatii este solicitata fisa medicala pentru permisul auto?

Aceasta este solicitata de catre persoanele care doresc sa urmeze cursurile unei scoli de soferi, de catre cei care au permisul suspendat sau anulat pentru diverse abateri sau de catre cei care au permisul expirat (in acest ultim caz, nu se solicita avizul psihologic).

Programul clinicii pentru efectuare fisa auto (este necesara programare in prealabil):

Luni, Marti si Joi 14.15 - 18.30 (ultima programare)

Miercuri si Vineri 09.00 - 12.30 (ultima programare)

Ultimele noutăți:
 

Consult Oftalmologic

Standardmed Center, clinica medicala situata in Bucuresti, ofera consult oftalmologic complet, examen fund de ochi, tensiune oculara, stabilire dioptrii cu prescriptie ochelari, acuitate vizuala, toate la un pret accesibil.

 

Ce este un certificat medical pentru casatorie si cum se obtine?

Legislatia din Romania prevede ca, inainte de mariaj, cei doi participanti sa prezinte un act medical prenuptial, cunoscut si drept certificat medical casatorie

 

Ce este o adeverinta de medicina muncii si cum poate fi obtinuta?

Adeverinta de medicina muncii poate fi obtinuta doar de la un medic specializat in medicina muncii! Afla mai multe detalii de la fisamedicala.info!