Fise, avize si certificate medicale, la preturi mici

O SINGURA DEPLASARE, O SINGURA LOCATIE!

fisa medicala

In cadrul centrului medical STANDARD MED, se efectueaza si examenele medicale de specialitate necesare obtinerii mai multor tipuri de avize medicale, certificate medicale si adeverinte medicale:

- Certificatul medical tip A5 (Certificat de sanatate fizica si psihica) - se efectueaza in vederea eliberarii Autorizatiei de libera practica pentru medici si asistenti medicali (examen medical psihiatric, examen medical boli interne, incheiere certificat medical + timbru fiscal). Pe certificatul medical tip A5 se va specifica Apt din punct de vedere fizic si psihic pentru exercitarea profesiei de asistent medical/medic. Valabilitatea certificatului medical tip A5 este de 3 luni. (Model certificat A5).

- Certificat medical portarma se efectueaza pentru detinatorii de arme si munitii sau pentru cei care solicita pentru prima data permis de portarma (arme letale – in cazul magistratilor, cadre militare, diplomati, vanatori, colectionari de arme etc si arme neletale de autoaprare persoane fizice sau juridice) si va mentiona ca solicitantul este apt sa detina, sa poarte si sa foloseasca arme si munitii. De asemenea, certificatul medical portarma este necesar si pentru cei care detin anumite functii cu rol important in securitatea nationala, apararea si ordinea publica – de exemplu gestionar arme si munitii, armurier, persoanele care comercializeaza sisteme de securitate sau care efectueaza operatiuni cu arme si munitii.

Certificatul medical portarma este valabil 6 luni de la data efectuarii examinarilor medicale si cuprinde urmatoarele specialitati medicale: Medicina interna, ORL, Oftalmologie, Neurologie, Psihiatrie, Ortopedie. Pentru detalii privind analizele permis portarma, vizitati sectiunea fisa medicala permis portarma.

Fisa medicala pentru atestarea calitatii de detectiv particular – presupune efectuarea unor consultatii medicale tip, precum: examen medicina interna, consult neurologic, examen psihiatric, consult oftalmologic, investigatia ORL. Fisa medicala atestare detectiv particular este valabila 6 luni de la efectuarea examinarilor medicale si trebuie sa mentioneze ca solicitantul este apt pentru exercitarea profesiei de detectiv particular. Beneficiarul va trebui sa completeze si o declaratie pe proprie raspundere prin care se obliga sa comunice medicilor examinatori toate bolile de care are cunostinta ca a suferit in trecut sau de care sufera in prezent. Fisa medicala atestare detectiv particular trebuie sa fie intocmita si completata in conformitate cu Ordinul M.A.I. nr 724/2005 si va fi incheiata prin semnatura, parafa de catre medicul sef al centrului medical.