Clinica Standard Med Bucuresti | Fise, avize si analize medicale

O SINGURA DEPLASARE, O SINGURA LOCATIE!

Standard Med reprezinta un concept nou in domeniul serviciilor medicale, venind in intampinarea tuturor categoriilor de pacienti, care vor beneficia de servicii medicale bazate pe eficienta, confort, accesibilitate, seriozitate si profesionalism.

 

In cadrul centrului medical se efectueaza toate examinarile medicale necesare obtinerii, preschimbarii sau redobandirii permisului de conducere. De asemenea, in cadrul clinicii, se realizeaza si consultatiile medicale in vederea obtinerii sau prelungirii (vizei) permisului de portarma, eliberandu-se la final certificatul medical tip pentru detinatorii de arme si munitii, fisa medicala pentru atestarea calitatii de detectiv particular, certificatul medical prenuptial, fisa medicala pentru angajare, mentinere in functie, reluarea sau schimbarea activitatii, alte adeverinte medicale pentru concursuri sau diverse functii.

 

Noutatea consta mai ales in faptul ca am alocat un interval orar in care atat examinarile medicale necesare fisei medicale permis auto sau fisei medicale permis portarma (ORL, Oftalmologie, Neurologie, Psihiatrie, Medicina interna, Ortopedie) cat si evaluarea psihologica se vor efectua intr-o singura deplasare, specialitatile fiind cumulate, evitandu-se in acest fel deplasarile multiple si respectand programul si stilul de viata al pacientilor.

 

O SINGURA DEPLASARE, O SINGURA LOCATIE!

 

Clinica este autorizata si pentru efectuarea serviciilor de medicina muncii, in conformitate cu legislatia in vigoare, asigurand beneficiarilor din orice domeniu si indiferent de profesie (persoane fizice sau juridice), toata gama de servicii medicale necesare angajarii, mentinerii in functie, reluarii activitatii sau atestarii profesionale si consilierea angajatorilor in privinta respectarii unui standard inalt de sanatate si securitate la locul de munca si implicit in scopul imbunatatirii performantei angajatilor.

 

Standard Med ofera si consultatii in regim privat pentru specialitatile in care detine autorizatie: ORL, Oftalmologie, Medicina interna, Medicina muncii, Psihiatrie, Neurologie, Ortopedie. Avem la indemana o echipa medicala pregatita, persoane deschise, amabile, adevarati profesionisti, al caror singur scop este grija pentru pacient.

 

Misiunea noastra este sa asiguram servicii medicale integrate si personalizate, evaluari medicale, la un nou standard, calitatea si perfectionarea continua fiind prioritare.

 

Nou, accesibil, performant – acestea sunt atributele care definesc valorile in functie de care ne organizam si ne conducem activitatea zi de zi.

 

Va asteptam cu drag!