Fisa Medicala Angajare, la pret mic | Standard Med

O SINGURA DEPLASARE, O SINGURA LOCATIE!

 aviz angajarePotrivit reglementarilor legale actuale, persoanele care urmeaza sa se angajeze, care isi reiau activitatea, care doresc sa se autorizeze pentru exercitarea diverselor profesii sau sustinerea de concursuri pentru ocuparea anumitor functii: obtinere atestat agent securitate, atestarea calitatii de detectiv particular, cadrele didactice, functionarii publici, contabilii, lucrul la inaltime, lucrul in tura de noapte, conducator auto, etc, trebuie sa fie apte din punct de vedere medical si psihologic in urma efectuarii controlului periodic.

In cadrul centrului medical STANDARD MED, se efectueaza toate consultatiile necesare (inclusiv avizul psihologic) intocmirii si eliberarii fisei medicale pentru angajare (fisa de aptitudine – aviz medical medicina muncii), atestat, concurs, aviz libera practica, precum si oricarei alte adeverinte sau avize medicale care atesta starea de sanatate fizica si psihica.

Examenul medical la angajare si controlul medical periodic se realizeaza in functie de profilul de activitate al companiei, conform legislatiei in vigoare, urmarind factorii de risc profesional specifici fiecarui post. Examenul medical la angajare poate cuprinde, dupa caz: examen clinic general, examen oftalmologic, EKG, glicemie, examen psihiatric, spirometrie, hemograma, examen psihologic, audiograma, etc.
Analizele medicale pentru angajare pot include si examen VDRL, examen coproparazitologic, putand fi facute, in unele situatii si recomandari pentru investigatii de specialitate. Medicul de medicina muncii poate solicita medicului de familie , conform HG 1169/2011, in vederea efectuarii examenului medical la angajare sau control medical periodic, adeverinta sau scrisoare medicala care sa ateste starea de sanatate a viitorului angajat.
Analizele medicale pentru angajare sunt deosebit de importante atat pentru angajat, cat si pentru angajator, intrucat ele stabilesc limitele de expunere profesionala la factorii nocivi si servesc drept ghid in scopul de prevenire a riscului de imbolnavire profesionala.
Controlul medical periodic de medicina muncii pune accent pe mentinerea sanatatii angajatului si monitorizeaza in ce masura factorii de risc profesional la care a fost expus au produs sau nu modificari vizibile in starea fizica sau psihica a persoanei in cauza.
Medicul de medicina muncii poate solicita, in scopul confirmarii unui diagnostic, examenul unui medic de alta specialitate, dar decizia de aptitudine in munca ii apartine integral. De aceea, in general analizele medicale pentru angajare sau control periodic urmaresc sa fie cat mai relevante si complete, urmarind bineinteles rigorile legislative in vigoare.

Pentru orice alte detalii privind tariful fiselor si avizelor medicale, consultati sectiunea: Tarife si programari.