Certificat Medical tip A5 | Ieftin si rapid | Standard Med

O SINGURA DEPLASARE, O SINGURA LOCATIE!

Eliberat in vederea obtinerii unei autorizatii de libera practica pentru medici, asistenti medicali sau alte profesii, certificatul medical A5 este un document tipizat, necesar pentru practicarea legala a meseriei alese.

CERTIFICAT MEDICAL TIP A5 (Certificat de sanatate fizica si psihica)

Se efectueaza in vederea eliberarii autorizatiei de libera practica (examen medical psihiatric, examen  medical boli interne, incheiere certificat medical + timbru fiscal). Personalul medical cu pregatire  superioara de scurta durata, postliceala si medie precum si cei care practica profesiunea in unitati  publice sau private, au obligatia de a poseda autorizatia de libera practica medicala, cu avizul Ordinului Asistentilor Medicali din Romania si de a se inscrie in Registrul unic al asistentilor medicali.

 

 Ce fel de examinari sunt necesare in functie de specializare:

 

 - medicii - examen psihiatrie

 - asistentii medicali - examen psihiatrie si  medicina interna

 - kinetoterapeutii - examen psihiatrie si medicina  interna

 - contabilii, avocatii - examen psihiatrie

 - pentru adoptie copil - examen psihiatrie

 

 La finalul examinarilor, certificatul medical tip A5 va fi semnat de catre conducatorul unitatii sanitare in   care   lucreaza medicii specialisti care au facut evaluarea, purtand antetul si stampila rotunda a unitatii     sanitare   emitente.

 

 Pretul este de 70 de Lei pentru un certificat medical tip A5 cu o singura specialitate - apt psihic, cu viza   medicului psihiatru, sau 100 Lei pentru certificatul medical A5 cu doua specialitati - apt psihic si fizic, cu   viza   psihiatrului si a medicului de medicina interna.

 

 Pe certificatul medical tip A5 se va specifica "Apt din punct de vedere fizic si psihic pentru exercitarea       profesiei de asistent medical / medic". Valabilitatea unui certificat medical tip A5 este de 3 luni.

 

 Pentru mai multe detalii, puteti viziona si un model de certificat medical tip A5

 

 Pentru orice alte detalii privind tarifele fiselor si avizelor medicale, consultati sectiunea: Tarife si programari