Impresii de la cei care au apelat la Clinica StandardMed

Vrei sa afli mai multe despre serviciile noastre? Iata o selectie de recenzii lasate de clientii StandardMed

 

Reusita unei afaceri este data, in primul rand, de eficienta serviciilor oferite. Succesul unei afaceri, insa, se masoara in impresiile pe care le lasa celor cu care a interactionat.

 

Pentru ca oricine este binevenit la clinica StandardMed, ii asteptam cu drag pe toti cei care au nevoie de certificate medicale. Aici veti avea parte de cele mai rapide si accesibile servicii medicale, efectuate la standarde inalte, din respect pentru pacientii nostri.

 

Insa nu trebuie sa ne credeti pe cuvant, puteti verifica parerile celor care au trecut pragul clinicii noastre. Iata o selectie de recenzii lasate de clientii StandardMed:

 

 

Am avut nevoie sa obtin fisa medicala pentru permisul auto in cel mai scurt timp posibil si ma asteptam sa pierd o zi intreaga. Din fericire, la StandardMed am reusit sa rezolv problema in aproximativ o ora. Va multumesc!"

 

Profesionalism! Mi-am facut programare, am mers acolo si, in aceeasi zi, mi-au eliberat fisa medicala pentru permisul auto. Totul a durat in jur de o ora. Recomand!"

 

Pe internet, parerile sunt impartite, dar eu am avut o surpriza foarte placuta sa constat cat de profesionist este organizat totul. Eficient, rapid, organizat, personal amabil si care stie sa zambeasca. Nota 10! Veniti linistiti aici daca aveti nevoie."


A mers extraordinar de repede, circa 50 de minute pentru toate cabinetele. Personal extrem de amabil. Recomand!"

 

Un serviciu de 5 stele plus! Calitate, rapiditate, gentilete si organizare excelenta! Totul functioneaza perfect! Un bravo tuturor si complimente!"

 

Am fost la ei pentru o fisa medicala de preschimbare permis, cu programare. Totul a mers extrem de repede. Toti pacientii erau acolo cam pentru aceleasi servicii, deci nu erau si pentru consultatii medicale. De cand am intrat in clinica si pana am iesit, cu tot cu fisa nu a durat mai mult de 25 de minute. Pretul este unul foarte decent fata de alte clinici. Personalul este pregatit sa eficientizeze treaba."

 

E locul potrivit pentru a-ti scoate fisa medicala pentru permis auto. Pentru cei care au probleme de vedere, pe langa ochelari, e bine sa aveti la voi si fisa de la ultimul control oftalmologic facut. Daca nu este prea recent si vi s-au schimbat dioptriile considerabil, o sa fiti nevoiti sa il faceti atunci pe loc si va costa 80 de lei in plus. Eu am rezolvat totul in 30 de minute. Nu am fost nevoita sa astept."

 

Excelent! Timp de asteptare scurt, in aproximativ 40 de minute erau gata actele. Inauntru este o asistenta care m-a indrumat pas cu pas si totul a mers foarte rapid!"

 

Recomand pentru schimbarea permisului de soferi. Nu astepti deloc. Imediat esti condus catre specializarea necesara. O organizare foarte eficienta cum rar mai intalnesti si cele mai bune preturi!"

 

Le multumim celor care si-au rapit din timp pentru a ne spune impresiile lor referitoare la serviciile noastre! Fiecare recenzie ne bucura si ne ajuta sa intelegem cum putem proceda pentru a ne imbunatati serviciile si pentru a oferi tot ce e mai bun! Va asteptam la StandardMed!