Cum sa reduci timpul de asteptare pentru fisa medicala

Sa obtii fisa medicala nu a fost niciodata mai simplu si mai eficient! Fa-ti o programare si asigura-te ca te prezinti cu toate actele necesare.

Exista o multitudine de situatii in care suntem nevoiti sa prezentam fisa medicala. Pentru ca aceasta a devenit o necesitate, dar si pentru ca fisa medicala trebuie sa oglindeasca intru totul situatia de sanatate a celui care a obtinut certificatul, procesul a fost simplificat.

 

Acum nu dureaza mai mult de o zi sa efectuezi analizele aferente fiecarui tip de fisa medicala si sa obtii aceasta fisa. Insa, pentru a te asigura ca situatia ta nu intampina niciun impediment, tine cont de sfaturile oferite mai jos!

 

Afla care sunt situatiile in care trebuie sa obtii fisa medicala

 

Inainte de orice, trebuie sa verifici daca te incadrezi intr-una dintre situatiile in care este solicitata fisa sau adeverinta medicala. Descopera mai jos care sunt acestea, precum si ce presupune obtinerea lor!

 

Fisa medicala pentru angajare trebuie sa fie prezentata de cei care urmeaza sa inceapa sau sa isi reia activitatea de munca in urmatoarele scopuri: cadre didactice, functionari publici, contabili sau cei care lucreaza in conditii periculoase, de pilda: lucrul in tura de noapte, la inaltime etc.

 

Fisa medicala pentru permis auto pentru cei care urmeaza sa sustina examenul de conducere, precum si pentru cei care urmeaza sa isi reinnoiasca permisul auto.

 

Fisa medicala de siguranta circulatiei si a transporturilor este destinata, dupa cum ii spune numele, celor care sunt implicati in siguranta transporturilor.

 

Certificat medical tip A5 este necesar eliberarii Autorizatiei de libera practica pentru medici si asistenti medicali. Acesta este valabil timp de 3 dupa ce a fost eliberat.

 

Certifical prenuptial (certificat de casatorie), necesar pentru incheierea castoriei civile, valabil intre 10 si14 zile.

 

Certificat medical portarma, adresat detinatorilor de arme si munitii sau celor care solicita permis de arma pentru prima data. Armele se impart in doua categorii: arme letale (in cazul magistratilor, cadrelor militare, diplomati, vanatori, colectionari de arme s. a. m. d.) si neletale (de autoaparare pentru persoane fizice sau juridice).

 

Totdata, cei care ocupa anumite functii cu importanta crescuta in securitate nationala, aparare si ordine publica (de pila, gestionar arme si munitii, armurier, persoane care comercializeaza sisteme de securitate sau care efectueaza operatiuni cu arme si munitii) sunt obligati sa prezinte acest certificat.

 

Fisa medicala pentru atestarea calitatii de detectiv particular - atesta faptul ca beneficiarul este apt pentru exercitarea meseriei mai sus mentionate. Aceasta este o categorie asemanatoare fisei medicale pentru angajare, insa include un set diferit de analize.

 

Asigura-te ca ai toate actele cu tine

 

Nu vrei sa ajungi la clinica si sa iti dai seama ca desfasurarea analizelor nu poate incepe din cauza ca ai uitat acasa unul dintre acte. Intra pe site-ul nostru, www.fisamedicala.info, la categoria denumita in functie de certificatul care te intereseaza. Acolo vei gasi lista completa a actelor pe care trebuie sa le aduci cu tine in ziua in care vrei sa obtii fisa.

 

Fa-ti o programare

 

Cea mai sigura metoda de a reduce timpul de asteptare la clinica este sa iti faci o programare din timp. Nimic mai simplu! Iti stam la dispozitie cu numerele de telefon inscrise pe site, la adresa de e-mail sau prin formularul de pe site, unde poti alege direct data si ora cand vrei sa vii la programare.

 

Sa obtii fisa medicala necesara nu a fost niciodata mai simplu si mai eficient! Fa-ti o programare si asigura-te ca te prezinti cu toate actele necesare la tine! In felul acesta, stii ca vei obtine fisa medicala in aceeasi zi in care ai efectuat analizele.