Cat Costa Un Nou Permis de Conducere

Ti-a expirat permisul de conducere? Afla cat te costa sa obtii unul nou

Ai aflat cu surprindere ca ai permisul expirat. Ai fost oprit de Politie in trafic si .. ce sa vezi, permisul nu mai era de ceva timp valabil. Sau te-ai casatorit de curand sau te-ai mutat de curand…. In toate aceste cazuri, ai de indeplinit RAPID o procedura despre care nu stii nimic si mai ales nu stii cat te costa.

Costul eliberarii unui nou permis de conducere este teoretic, 68 RON, o tax ape care o poti plati la Politie sau la Posta. De ce spunem “ teoretic”? Pentru ca practic, se mai adauga si alte costuri.

Trebuie sa cautati o unitate medicala autorizata pentru premise pentru a va face fisa medicala auto. Preturile difera foarte mult, ca si disponibilitatea medicilor, 6 la numar, adica puteti sa aveti surpriza ca dureaza si 3 zile sa finalizati aceasta fisa auto. Asta daca nu apelati la Centrul Medical Standard Med.

LA CENTRUL MEDICAL STANDARD MED, FISA AUTO DUREAZA IN MEDIE O ORA SI 15 MINUTE SI SE ELIBEREAZA PE LOC, DECI VA DEPLASATI O SINGURA DATA, MEDICII SUNT PREZENTI IN ACELASI INTERVAL ORAR, IN PLUS, TOATE FORMULARELE SUNT LA RECEPTIE. PUTETI MERGE DIRECT DE LA NOI SA VA SCHIMBATI PERMISUL!

IN AFARA DE TOATE ACESTE AVANTAJE, AVEM CEL MAI BUN PRET LA FISA AUTO DIN BUCURESTI. DA, ESTE ADEVARAT, VA COSTA DOAR 125 RON PENTRU PRESCHIMBARE PERMIS CATEGORIA B.

SI NU ESTE TOT. SUNTEM PRINTRE PUTINELE CENTRE AUTORIZATE SI PENTRU ELIBERAREA FISEI AUTO OBTINERE SAU PRESCHIMBARE PERMIS LA SOFERI PROFESIONISTI!

SUNA SI PROGRAMEAZA-TE ACUM! MAI NOU, ITI PUNEM LA DISPOZITIE SI INDICATIA DE PROGRAMARE RAPIDA PE SITE-UL DRPCIV, ACOLO UNDE TREBUIE SA TE PREZINITI PENTRU A PRESCHIMBA PERMISUL!